Selectarea produsului potrivit din categoria genti dama este o parte importanta a elegantei si stilului. Geanta spune multe despre tine. Sunt multe lucruri de luat in considerare atunci cand pornesti in cautarea unui astfel de accesoriu vestimenar.
1. Defineste ocazia. Este o geanta de lucru de zi cu zi, sau o geanta de seara pe care o vei utiliza o data sau de doua ori? Aceste produse pot functionale, practice si elegante. Stilul casual vine cu un aspect natural, cu imprimeuri florale, modele si desene. Produsele din categoria genti dama de seara sunt elegante, lucioase, metalice si ostentative.

2. Stabileste un buget. Seteaza un nivel de pret si nu il modifica pe parcurs. Intra pe FashionTribes si alege modelul care ti se potriveste in functie de resursele pe care le ai.

3. Decide cu privire la o culoare. Cele neutre, clasice, cum ar fi negru, bej, bleumarin sau chiar rosu, sunt alegeri bune de birou. Daca ai de gand sa folosesti produsul din gama genti dama pe timp de noapte, alege o culoare, forma sau model care atrage mai multa atentie. Culorile luminoase si roz sunt bune pentru primavara si vara, petreceri sau plaja.

4. Alege dimensiunea care ai nevoie. Cat de mult spatiu iti trebuie pentru necesitatile cotidiene? Ce vrei sa pastrezi in ea in timpul unei zile obisnuite? Uneori, cele mai multe genti dama sunt mai bune daca au dimensiuni reduse. Nu trebuie sa ai intotdeauna dupa tine lucruri cu adevarat inutile.

5. Ia in considerare materiale alternative. Nu trebuie sa cauti numai produse din piele. Cauta genti dama din material textil sau din fibre naturale. Ia in considerare ceva diferit.

6. Decide cat de mult vei folosi geanta. Daca este doar pentru un singur sezon, poate doresti sa optezi pentru ceva mai ieftin. Daca doresti sa o pastrezi pentru un an sau mai mult, intra pe FashionTribes.ro si cauta ceva robust si elegant de la un brand de renume. Nu uita de buget!