Toata lumea se vaita despre lipsa clientilor, despre cum piata este supra-saturata de diverse afaceri si competitie, dar motivul pentru care se intampla aceste lucruri se afla separat, la oricine detine un business. Ajungerea in top nu este floare la ureche, realistic vorbind, iar proprietarii de firme ar trebui sa isi studieze piata pentru a atinge cu succes clientii.

Foarte multi oameni considera ca site-ul nu este vital pentru firma. La Kabuto.ro intelegem faptul ca in general oamenii vad procesul de creare site-uri si magazine online ca un lucru extrem de dificil, insa in realitate este vorba de un proces usor cu investitii minime din partea firmei.

De ce ai nevoie de un site pentru business?

Exista foarte multe beneficii pe care le aduce un site web. Vom mentiona doar cateva, pe cele mai importante, avand in vedere ca putem scrie o carte despre asta. Deci, de ce creare site-uri si magazine online?

O piata extinsa

Cu cat „masele” de oameni care iti acceseaza „perimetrul” sunt mai mari – cu atat sansele sa vinzi ceva sunt, de fapt, mai mari. Teoretic vorbind, te poti extinde la nivel international si poti face business la nivel global, daca iti joci cartile cum trebuie. Exemple bune sunt Amazonmagazin online sau eBay. Da, trebuie sa fim optimisti.

Familiaritate din partea clientilor

Zilele astea, atunci cand oamenii afla despre o firma noua, au tendinta de a afla putin mai multe de pe Internet inainte sa incerce. Daca nu vor gasi nimic despre tine, se vor gandi de 3 ori inainte de a face „pasul”. Foloseste serviciile de creare site de la Kabuto pentru a le spune mai multe clientilor tai.

Cercetarea pietei

Indiferent ceea ce faci, intotdeauna ai nevoie de feedback din partea clientilor. In anumite cazuri, firmele platesc foarte multi bani pentru a afla ce cred oamenii despre produsele lor si ce trebuie sa faca pentru a progresa. Oamenii sunt mult mai receptivi la a oferi feedback pe Internet, iar acesta este un lucru dovedit. Se simt mai siguri si au destul timp pentru a se „gandi”. Fara o prezenta puternica pe Internet, vei pierde o fereastra de intrare in fluxul informatiei