Odata cu deschiderea primei locatii a companiei destinate serviciilor de inchiriere de masini in orasul Bucuresti, Rent2Go cauta sa ocupe un segment important de piata prin solutii de calitate si profesionalism.

Intr-o tara din Europa de Est in care economia da semne de revenire, compania Rent2Go vede oportunitati noi de expansiune si cucerire a pietei din toata tara. Investitiile facute pana in acest moment au rolul de a crea o prezenta puternica intr-o piata care creste rapid, dar au si rolul de a imbunatati pozitia brandului in Romania prin cresterea parcului auto propriu.

Serviciul de inchirieri masini deschis in Bucuresti este o miscare inteligenta prin prisma necesitatii crescute de masini la nivel national, poate chiar global. Timpul este limitat, iar un autovehicul este solutia. De aceea, cei mai multi turisti sau oameni care sosesc in Capitala sau pur si simplu necesita un autoturism pentru rezolvarea unor probleme rapide, pot acum apela la Fly-rentacar.ro fara nici cea mai mica ezitare.

Bucuresti, cel mai mare oras din Romania, creste constant si este avid dupa masini. Este atat un centru important de afaceri, dar este si un centru de recreere si relaxare, pentru turisti. Lansarea Rent2Go si eforturile sale de expansiune sunt motivate de necesitatea unor servicii de inchirieri auto de calitate ridicata inchiriere opel astra, cu alte cuvinte solutii premium la preturi competitive.

Eforturile de extindere ale companiei Rent2Go includ achizitionarea de autoturisme noi, cu multiple optiuni, dar si oferirea unor servicii ireprosabile, pentru ca increderea castigata din partea clientului valoreaza cel mai mult pentru misiunea echipei din spatele acestui brand.

Despre Rent2Go

Rent2Go urmareste sa devina un lider in calitate si excelenta pe piata inchirierilor de masini. Abilitatea companiei de a pune in ecuatie tehnologia si necesitatile oamenilor au creat un sistem inteligent prin care oriciune poate inchiria acum o masina la preturi extraordinare, indiferent ca este vorba de o persoana fizica sau juridica.